ABOUT MEHello! My name is Minna Väänänen and I am 20-year-old student from Finland. I am BBA student, specializing in Sales and visual marketing at Haaga-Helia University of Applied Sciences. I come from Suonenjoki but currently I am living in Porvoo which is located in the Southern Finland, about 50 km of the capital of Finland.

Eli siis, mun nimi on Minna ja mä olen 20-vuotias opiskelija. Olen kotoisin Pohjois-Savosta Suonenjoelta, mutta asun tällä hetkellä Porvoossa ja opiskelen myyntiä ja visuaalista markkinointia Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa! Olen valokuvannut harrastepohjalla jo useamman vuoden, ja valokuvaan niin luontoa, ihmisiä kuin tapahtumissa,


.


If you have anything to ask, feel free to contact: minnaelinav@gmail.com

Jos sinulla on kysyttävää tai olet halukas tekemään yhteistyötä, niin laita kommenttia tai sähköpostia. Vastaan mielelläni!


2 comments:

 1. Moikka! Kivoja kuvia sulla, pidän tyylistäsi kuvata. Ehkä siksi, että se on hyvin samantyylinen kuin itselläni. Oletko tykännyt Canon ef 50mm f/1.4 objektiivistä? Onko tarkennus nopea?

  Ystävällisin terveisin, Antti Laine

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka, ja pahoittelut siitä etten aikaisemmin ole kommenttiasi nähnyt. Kiitoksia paljon! Objektiivina on laadukas, etenkin muotokuvauksessa. Ahtaissa sisätiloissa ei niinkään, mutta kertaakaan en ole ostoa katunut. :) Vielä kun objektiiviin sopivamman kameran hankkisi niin pääsisi paremmin oikeuksiinsa.
   USM kun on niin tarkennus on nopea ja suht äänetön, siitä plussaa, kuten myös valovoimaisuudesta!

   Delete